0

  Your Cart is Empty

  Digitalisera Vapenbildens

  Att ha ett Vapenbildens är en stor ära. Det är ett uråldrigt arv som behöver skyddas. Att digitalisera ett Vapenbildens är inte lätt. De flesta familjevapen designades i en tid utan datorer. Det är bara logiskt att du inte har en digital fil av detta.

  Vapenbildens  Det är möjligt att digitalisera ditt familjevapen. Har du till exempel en gammal ritning i PNG- eller JPG-fil? Då kan du få det digitaliserat. Det är till och med möjligt att ta ett foto av ditt släktvapen och få det digitaliserat. Du kan konvertera den till en vektorfil.

  Varför digitalisera Vapenbildens?

  Det finns flera anledningar till varför man vill digitalisera ett familjevapen. Många väljer att digitalisera den för bättre bevarande. Det är trots allt ett gammalt arv och familjestolthet.

  Dessutom vill folk också trycka sitt familjevapen på kläder eller andra produkter. För att skriva ut ditt familjevapen behöver du en vektorfil. Genom att digitalisera ditt familjevapen får du en vektorfil.

  Hur digitaliserar jag mitt Vapenbildens?

  Digitalisering av ett familjevapen är möjligt via Adobe Illustrator. Detta är ett designprogram som låter dig vektorisera bilder, foton, logotyper och vapensköldar. Till exempel kan du få ett ritat familjevapen omvandlat till en vektorfil.

  Att digitalisera ett vapen är detsamma som att vektorisera ditt vapen. Till slut kommer du att ha kvar en vektorfil som du kan använda för utskrift. En vektorfil är en fil som du kan förstora och förminska i oändlighet utan att förlora kvalitet. Du behöver en vektorfil för alla typer av utskrifter. En JPG- eller PNG-fil är en pixelfil. Pixelfiler är inte lämpliga för utskrift.

  På den här sidan förklarar vi hur man skapar en vektorfil. Om du inte kan Adobe Illustrator kan du även få ditt släktvapen digitaliserat av oss. Se videon nedan för att lära dig hur vår tjänst fungerar.

  Digitalisera Vapenbildens online

   

  Vi hjälper dig gärna på vägen med vektoriseringen av ditt vapen. Du skickar oss familjevapenet i JPG, PNG eller PDF och vi konverterar logotypen till en EPS-vektorfil med hjälp av Adobe Illustrator. Nedan är ett exempel på ett vektoriserat Vapenbildens av oss.

   

  Digitalisera Vapenbildens

  Fördelar med att skapa vektorfiler av Logovector:

  • Perfekt kvalitet (tillverkad av designers med 10+ års erfarenhet)
  • Vi vektoriserar bilder, foton, logotyper och ritningar
  • Snabb leverans inom 10 timmar
  • Alla nödvändiga filtyper: EPS, AI, SVG, PDF
  • Mycket enkelt att beställa via hemsidan
  • Små justeringar är möjliga
  • Engångsbetalning (mycket attraktivt pris)
    Order my vector file