0

  Your Cart is Empty

  Konvertera JPG till EPS

  Hur gör man om en fil till EPS?

  Du kan konvertera din JPEG till EPS på flera sätt, men det enklaste sättet är att göra det i Adobe Illustrator. I den här bloggen förklarar vi hur du kan göra detta. En JPG är en pixelfil.

  En EPS-fil är nästan alltid en vektorfil. En vektorfil består av banor och linjer och är oändligt skalbar. Du behöver en EPS vektorfil för din utskrift.

  Varför konvertera JPG till EPS?

  Du behöver en EPS-vektorfil för utskrift. Det kan vara att trycka din logotyp på kläder eller reklammaterial. En EPS är vanligtvis en vektor EPS-fil, men inte alltid. Du kommer att lära dig hur du konverterar din JPG till EPS gratis.

  Hur gör man om en fil till EPS  Har du kunskaper i Illustrator eller Photoshop? Sedan vektoriserar du din JPG till EPS gratis. Har du ingen kunskap om Adobe-program? Då kan du använda vår tjänst. Vi konverterar JPG till EPS för en engångsbetalning.

  Konvertera JPG till EPS Photoshop

  Du kan vektorisera en JPG med Adobe Photoshop, men vi rekommenderar inte detta. Konvertera JPG-bild till vektor kan bäst göras genom Adobe Illustrator. Adobe Photoshop är inte byggt för att vektorisera bilder, utan för att redigera bilder.

   Nackdelar:

   • Ingen EPS vektorfil
   • Kvaliteten är en besvikelse
   • Betala Adobe Photoshop-prenumeration (månadsavgift)
   • Lär dig använda Adobe Photoshop
   • Ej avsedd för vektorisering

     Konvertera JPG till EPS illustrator

     Adobe Photoshop är ett pixelbaserat program. Det bästa sättet att konvertera JPG till vektor EPS är med Adobe Illustrator. Om du har kunskap om Adobe Illustrator kan du konvertera JPG till EPS gratis.

     1. Öppna JPG-bilden i illustrator.

     2. Gå till Fönster > Bildspårning

      

     Konvertera JPG till EPS illustrator

     3. I rutan Bildspårning, justera manuellt förinställning och läge efter dina behov

     4. Gå till Objekt> Bildspårning> Expandera

     image trace

     5. Gå till Arkiv > Spara som, välj illustrator EPS som utdata och klicka sedan på Spara för att exportera JPG som EPS i illustrator.

     Denna metod ovan är en automatiserad process baserad på funktionen Bildspårning. Som ett resultat kan kvaliteten vara en besvikelse. För en helt identisk vektorfil måste du spåra själva logotypen manuellt med pennverktyget.

     Konvertera JPG till EPS gratis

     Konvertering av PNG till EPS var tidigare möjligt via en onlinekonverterare. Detta var möjligt gratis, men nuförtiden har de flesta onlineomvandlare en prismodell tillagd, som kräver att du köper ett månadsabonnemang.

     Utan Adobe Illustrator är det tyvärr inte längre möjligt att konvertera din PNG till EPS vektorfil gratis. Har du inga kunskaper i Adobe Illustrator och vill du inte köpa ett månadsabonnemang? Då kan du använda vår vektortjänst. Du betalar en gång och får dina vektorfiler inom 10 timmar.

      

     Konvertera PNG till EPS online

     Vi hjälper dig gärna på vägen med att vektorisera din logotyp eller bild. Du skickar logotypen till oss i JPG, PNG eller PDF och vi konverterar logotypen till en EPS-vektorfil med hjälp av Adobe Illustrator. Vi använder pennverktyget och återskapar logotypen manuellt med rätt typsnitt. Sedan exporterar vi den nya vektorlogotypen i en EPS-fil så att du kan komma igång!

     Hur gör jag en vektorfil?

     Fördelar med att skapa vektorgrafik av Logovector:

     • Perfekt kvalitet (tillverkad av designers med 10+ års erfarenhet)
     • Vi vektoriserar bilder, foton, logotyper och ritningar
     • Snabb leverans inom 10 timmar
     • Alla nödvändiga filtyper: EPS, AI, SVG, PDF
     • Mycket enkelt att beställa via hemsidan
     • Små justeringar är möjliga
     • Engångsbetalning (mycket attraktivt pris)
      Beställ min vektorgrafik