0

  Your Cart is Empty

  Hur konverterar man foto till vektorgrafik?

  Hur gör jag en bild till en vektorfil?

  Att konvertera ett foto till vektorgrafik kan göras på flera sätt. Du kan till exempel vektorisera ett foto i Adobe Illustrator, Adobe Photoshop eller Inkscape. Är du inte bekant med Adobe-program? Då kan du använda vår vektortjänst.

  Kan jag konvertera en JPG till vektorgrafik?

  Vi får ofta frågan: är JPG en vektorfil? En JPG eller PNG är inte en vektorfil utan en pixelfil. De flesta bilder har en JPG- eller PNG-tillägg. Du kan vektorisera ett foto med Adobe Illustrator. En vektorfil har följande tillägg eller förkortning: EPS, AI, SVG eller PDF.

  Konvertera foto till vektorfil Illustrator

  Att konvertera ett foto till vektorgrafik i illustrator kan vara ganska komplicerat. Det är det snabbaste sättet att konvertera bild till vektorfil. Du kan uppnå detta genom att använda bildspårning.

  Konvertera foto till vektorfil Illustrator

  Om du är skicklig med Illustrator, här är en steg-för-steg-plan för: konvertera ett foto till vektorfil i Adobe Illustrator.

  1. Välj en bild att konvertera till vektorfil
  2. Välj en förinställning för bildspårning. Du kan välja mellan olika förinställningar som High Fidelty eller Low Fidelty, spela med olika inställningar för att få bästa resultat.
  3. Vektorisera bilden med Image Trace.
  4. Förfina din spårade bild genom att göra ändringar med olika inställningar som färgläge.
  5. Spara din bild som vektor. Exportera filen som .eps- eller .pdf-vektorfil. Du har nu en eps vektorfil.

   Konvertera foto till vektorfil Photoshop

   Konvertera foto till vektorfil Photoshop

   Adobe Photoshop är inte tänkt att användas för vektorisering av bilder, det rekommenderas därför inte att konvertera ditt foto till vektor med Photoshop. Adobe Photoshop är ett pixelbaserat program och inte ett vektorprogram. Du kan inte konvertera bild till vektorgrafik i Photoshop.

    Konvertera foto till vektorgrafik gratis

    Nackdelen med Adobe-program är att de är ganska dyra, och du måste köpa ett abonnemang direkt bara för att vektorisera ett foto. Om du vill konvertera ditt foto till vektor gratis kan du titta på Inkscape eller GIMP. . Men Inkscape är inte lätt att använda för en vanlig PC-användare.

    Tidigare tillät Vectormagic dig att vektorisera en bild gratis. Tyvärr har de nu lagt till en prismodell. För att skapa en vektorfil kan du också låta oss göra det åt dig. Se videon nedan för att lära dig hur vår vektortjänst fungerar.

     

    Konvertera foto till vektorgrafik

    Vi hjälper dig gärna på vägen med vektorisering av ditt foto eller bild. Du skickar fotot till oss i JPG, PNG eller PDF och vi konverterar logotypen till en EPS vektorfil med hjälp av Adobe Illustrator. Vi använder pennverktyget och återskapar logotypen manuellt med rätt typsnitt. Sedan exporterar vi den nya vektorlogotypen i en EPS-fil så att du kan komma igång!

    convert photo to vector

    Fördelar med att skapa vektorfiler av Logovector:

    • Perfekt kvalitet (tillverkad av designers med 10+ års erfarenhet)
    • Vi vektoriserar bilder, foton, logotyper och ritningar
    • Snabb leverans inom 10 timmar
    • Alla nödvändiga filtyper: EPS, AI, SVG, PDF
    • Mycket enkelt att beställa via hemsidan
    • Små justeringar är möjliga
    • Engångsbetalning (mycket attraktivt pris)
     Beställ min vektorgrafik