0

  Your Cart is Empty

  FAQ

  Vad är en vektorfil?

  En vektorfil är en bild som består av banor. Dessa vägar har en start- och slutpunkt. Alla dessa vägar bildar sedan din logotyp eller bild. En JPG- eller PNG-fil består av pixlar. JPG- eller PNG-pixelfiler eller rasterfiler kan inte förstoras eller förminskas. Detta gör att kvaliteten på bilden försämras (se bilden ovan).

  En vektorfil kan förstoras och förminskas oändligt utan kvalitetsförlust. Du behöver en vektorfil för alla typer av utskrifter, som att trycka din logotyp på kläder, affärspresenter och annat marknadsföringsmaterial.

  Varför behöver jag en vektorfil?

  Du behöver en vektorfil för alla typer av utskrifter. Tänk till exempel på att trycka kläder och reklampresenter med din egen bild/logotyp. Det gäller även till exempel bildekaler.

  Du behöver också en vektorfil för layout av trycksaker som visitkort, brevpapper, flygblad och affischer. Professionella tryckerier ber ofta om en EPS-vektorfil eller en PDF-vektorfil.

  Hur fungerar vår tjänst?

  Du skickar logotypen till oss i JPG-, PNG- eller PDF-format och vi konverterar din logotyp, bild eller teckning med hjälp av Adobe Illustrator till en . EPS vektor fil. Vi använder pennverktyget och återskapar din logotyp, bild eller teckning för hand med rätt typsnitt. Sedan exporterar vi vektorfilerna i EPS-format så att du kan komma igång!

  Vi kommer att leverera de flesta logotyper, bilder eller ritningar inom 10 timmar. Komplexa filer med många detaljer kan ta lite längre tid, men detta kommer att meddelas i tid via email.

  Vilken typ av bilder kan jag konvertera till vektorfiler?

  Vi kan konvertera alla typer av bilder till vektorer. Har du tvivel? Då kan du alltid maila oss för att göra en förfrågan.

  Hur snabbt får jag mina vektorfiler?

  Vi skickar vektorfilerna via e-post inom 10 timmar. Komplexa logotyper eller grafik kan ta lite längre tid.

  Vilka filtyper kommer jag att få?

  Vi skickar en EPS, AI, SVG PDF vektorfil. Behöver du en annan filtyp? Vänligen kontakta oss via e-post