0

  Your Cart is Empty

  Konvertera JPG till AI

  Kan du konvertera ett JPG- till Ai-fil?

  Ja, du kan konvertera en JPG (raster) bild till ett AI (vektor) filformat genom att spåra bilden för att skapa en motsvarande vektorgrafik. Denna process kan göras med Adobe Illustrator, en kraftfull vektorgrafikredigerare som erbjuder en bildspårningsfunktion för att konvertera rasterbilder till vektorgrafik med varierande detaljnivåer och komplexitet.

  I det här blogginlägget kommer vi att diskutera alla metoder du kan använda för att konvertera din JPG-fil till AI-filformat.

  Konvertera JPEG till AI online

  AI-filer är den ursprungliga vektorfiltypen för Adobe Illustrator. En AI-fil tillåter designers att oändligt skala sina bilder, ritningar och grafik utan att påverka upplösningen. Alla AI-filer är inte vektorfiler. Det beror på hur filen är byggd.

  Konvertera JPEG till AI online  Du kan konvertera en JPEG- till AI-fil genom en onlinekonverterare som Convertio. Detta är gratis, bara du inte har en vektor AI-fil. Vill du ha en vektor AI-fil? Sedan behöver du konvertera JPG-bilden till Ai i Adobe Illustrator.

  Konvertera JPG till AI i Illustrator

  Adobe Illustrator är det perfekta verktyget för att vektorisera bilder. Vi förklarar hur man skapar en vektor AI-fil i Illustrator:

  • Välj en bild att konvertera till AI-vektor:
  • Välj en förinställning för bildspårning. Du kan välja mellan olika förinställningar som High Fidelty eller Low Fidelty, spela med olika inställningar för att få bästa resultat.
  • Vektorisera bilden med Image Trace.
  • Förfina din spårade bild genom att göra ändringar med olika inställningar som färgläge.
  Spara din bild som vektor. Spara din bild som .AI i Adobe Illustrator. Du har nu en AI-vektorfil. Inte bekant med Adobe Illustrator? Då kan du använda vår vektortjänst. Se videon nedan för att lära dig hur tjänsten fungerar.

  Konvertera JPG till Ai gratis

  Det finns flera metoder för att konvertera en JPG till en AI-fil gratis. Nedan finns några alternativ för att uppnå detta:

  • Testversion av Adobe Illustrator: Om du inte har Adobe Illustrator kan du ladda ner en gratis testversion från Adobes webbplats (https://www.adobe.com/products/illustrator.html). Provperioden varar vanligtvis i 7 dagar och ger full tillgång till Illustrators funktioner, inklusive bildspårning.
  • Onlinekonverteringstjänster: Det finns flera onlinekonverteringstjänster som låter dig konvertera JPG-filer till vektorformat som AI eller SVG gratis. Dessa verktyg använder automatiska spårningsalgoritmer för att generera vektorversioner av dina rasterbilder. Några populära onlinekonverteringstjänster inkluderar:


  Tänk på att kvaliteten på den resulterande vektorbilden kan variera beroende på den ursprungliga JPG:ns komplexitet och konverteringsverktygets möjligheter.

  Skapa Ai vektorfil online

  Vi hjälper dig gärna på vägen med att vektorisera din logotyp eller bild. Du skickar logotypen till oss i JPG, PNG eller PDF och vi konverterar logotypen till en EPS-vektorfil med hjälp av Adobe Illustrator. Vi använder pennverktyget och återskapar logotypen manuellt med rätt typsnitt. Sedan exporterar vi den nya vektorlogotypen i en EPS-fil så att du kan komma igång!

  Hur gör jag en vektorfil?

  Fördelar med att skapa vektorgrafik av Logovector:

  • Perfekt kvalitet (tillverkad av designers med 10+ års erfarenhet)
  • Vi vektoriserar bilder, foton, logotyper och ritningar
  • Snabb leverans inom 10 timmar
  • Alla nödvändiga filtyper: EPS, AI, SVG, PDF
  • Mycket enkelt att beställa via hemsidan
  • Små justeringar är möjliga
  • Engångsbetalning (mycket attraktivt pris)
   Beställ min vektorgrafik