0

  Your Cart is Empty

  Konvertera PNG till SVG-fil

  Kan du konvertera en PNG-fil till SVG?

  Ja, du kan konvertera en PNG-fil till SVG. Ett av sätten att göra detta är att använda Adobe Illustrator. Att konvertera en PNG-fil till SVG är ganska enkelt. I den här bloggen förklarar vi hur man konverterar en PNG till en SVG-fil. Det är också möjligt att konvertera JPG till SVG.

  Konvertera PNG-fil till SVG online

  A Scalable Vector Graphic (SVG) är en unik typ av bildformat. Till skillnad från andra varianter förlitar sig SVG:er inte på unika pixlar för att bilda de bilder du ser. Istället använder de "vektor" data. PNG-filer är gjorda av pixlar. Men inte alla SVG är en vektorfil.

  Konvertera PNG till SVG-fil

  Genom att använda SVG:er får du bilder som kan skalas till valfri upplösning, vilket är användbart för webbdesign och många andra användningsscenarier.

  Om du inte behöver en vektor SVG kan du använda en onlinekonverterare som convertio.co. Du kan konvertera PNG till SVG gratis online genom att använda ovan nämnda webbplats.

  Om du behöver en vektor SVG-fil måste du använda Adobe Illustrator.

  Konvertera PNG till SVG i Illustrator

  Om du vill ha en vektor SVG rekommenderar vi att du använder Adobe Illustrator. Du kan till exempel ladda en PNG i Adobe Illustrator och sedan spara den som SVG med vektordata. Nedan följer en steg-för-steg-plan för hur man skapar en SVG-vektorfil i Adobe Illustrator:

  1. Välj en PNG-bild att konvertera till SVG-vektor
  2. Välj en förinställning för bildspårning. Du kan välja mellan olika förinställningar som High Fidelty eller Low Fidelty, spela med olika inställningar för att få bästa resultat.
  3. Vektorisera bilden med Image Trace.
  4. Förfina din spårade bild genom att göra ändringar med olika inställningar som färgläge.
  5. Spara din bild som vektor. Spara din bild som .SVG i Adobe Illustrator. Du har nu en SVG-vektorfil.

   Konvertera PNG till SVG vektor online

    

   Vi hjälper dig gärna på vägen med att vektorisera din logotyp eller bild. Du skickar logotypen till oss i JPG, PNG eller PDF och vi konverterar logotypen till en EPS-vektorfil med hjälp av Adobe Illustrator. Vi använder pennverktyget och återskapar logotypen manuellt med rätt typsnitt. Sedan exporterar vi den nya vektorlogotypen i en EPS-fil så att du kan komma igång!

   Hur gör jag en vektorfil?

   Fördelar med att skapa vektorgrafik av Logovector:

   • Perfekt kvalitet (tillverkad av designers med 10+ års erfarenhet)
   • Vi vektoriserar bilder, foton, logotyper och ritningar
   • Snabb leverans inom 10 timmar
   • Alla nödvändiga filtyper: EPS, AI, SVG, PDF
   • Mycket enkelt att beställa via hemsidan
   • Små justeringar är möjliga
   • Engångsbetalning (mycket attraktivt pris)
    Beställ min vektorgrafik