0

  Your Cart is Empty

  Konvertera PDF till AI fil

  Att konvertera en PDF till AI kan göras på flera sätt. I den här bloggen förklarar vi det snabbaste sättet att konvertera en PDF till en AI-fil.

  Konvertera PDF till AI eller EPS

  AI-filer är den ursprungliga vektorfiltypen för Adobe Illustrator. En AI-fil tillåter designers att oändligt skala sina bilder, ritningar och grafik utan att påverka upplösningen. Alla AI-filer är inte vektorfiler. Det beror på hur filen är byggd. En PDF kan vara en vektorfil, men så är vanligtvis inte fallet. Du kan kontrollera detta genom att öppna en PDF-fil i Adobe Illustrator och sedan zooma in. Om du ser kvalitetsförlust har du en pixelfil och ingen vektorfil.

  Konvertera PDF till AI-fil
  Konvertera PDF till AI i Illustrator

  Med Adobe Illustrator kan du konvertera en PDF-pixelfil till en AI-vektorfil.

  Välj en bild att konvertera till AI-vektor:

  1. Välj en förinställning för bildspårning. Du kan välja mellan olika förinställningar som High Fidelty eller Low Fidelty, spela med olika inställningar för att få bästa resultat.
  2. Vektorisera bilden med Image Trace.
  3. Förfina din spårade bild genom att göra ändringar med olika inställningar som färgläge.
  4. Spara din bild som vektor. Spara din bild som .AI i Adobe Illustrator. Du har nu en AI-vektorfil.


  Om du inte har någon kunskap om Adobe Illustrator kan du använda vår vektortjänst, se videon nedan för att lära dig hur vår tjänst fungerar.

  Konvertera PDF till AI gratis

  Om du vill konvertera din PDF till AI gratis är det möjligt. Du kan konvertera PDF till AI online på flera webbplatser. Ett exempel är theonlineconverter.com. Den enda nackdelen är att AI-filen inte kommer att vara en vektorfil. Om du behöver en AI-vektorfil måste du konvertera den med Adobe Illustrator.

  Konvertera PDF till AI vektor

   

  Vi hjälper dig gärna på vägen med att vektorisera din logotyp eller bild. Du skickar logotypen till oss i JPG, PNG eller PDF och vi konverterar logotypen till en EPS-vektorfil med hjälp av Adobe Illustrator. Vi använder pennverktyget och återskapar logotypen manuellt med rätt typsnitt. Sedan exporterar vi den nya vektorlogotypen i en EPS-fil så att du kan komma igång!

  Hur gör jag en vektorfil?

  Fördelar med att skapa vektorgrafik av Logovector:

  • Perfekt kvalitet (tillverkad av designers med 10+ års erfarenhet)
  • Vi vektoriserar bilder, foton, logotyper och ritningar
  • Snabb leverans inom 10 timmar
  • Alla nödvändiga filtyper: EPS, AI, SVG, PDF
  • Mycket enkelt att beställa via hemsidan
  • Små justeringar är möjliga
  • Engångsbetalning (mycket attraktivt pris)
   Beställ min vektorgrafik