0

    Your Cart is Empty

    Konvertera PDF till SVG

    Kan jag förvandla en PDF till en SVG?

    Ja, du kan förvandla en PDF till en SVG-fil. Att konvertera en PDF-fil till SVG är ganska enkelt. I den här bloggen förklarar vi hur man konverterar en PDF till en SVG-fil. Det är också möjligt att konvertera PNG till SVG.

    Konvertera PDF-fil till SVG-vektorfil

    A Scalable Vector Graphic (SVG) är en unik typ av bildformat. Till skillnad från andra varianter förlitar sig SVG:er inte på unika pixlar för att bilda de bilder du ser. Istället använder de "vektor" data. PDF-filer är gjorda av pixlar, men kan också vara vektorfiler. Det beror på hur din fil är formaterad.

    Konvertera PDF till SVG

    Genom att använda SVG:er får du bilder som kan skalas till valfri upplösning, vilket är användbart för webbdesign och många andra användningsscenarier.

    Du kan använda en onlinekonverterare som convertio.co, men då har du inte vektorfilen SVG. Om du vill konvertera PDF till SVG gratis, föreslår vi att du använder Inkscape.

    Konvertera PDF till SVG Adobe

    Om du vill ha en vektor SVG rekommenderar vi att du använder Adobe Illustrator. Du kan till exempel ladda en PDF-fil i Adobe Illustrator och sedan spara den som SVG med vektordata. Nedan följer en steg-för-steg-plan för hur man skapar en SVG-vektorfil i Adobe Illustrator:
    1. Välj en bild att konvertera till SVG-vektor
    2. Välj en förinställning för bildspårning. Du kan välja mellan olika förinställningar som High Fidelty eller Low Fidelty, spela med olika inställningar för att få bästa resultat.
    3. Vektorisera bilden med Image Trace.
    4. Förfina din spårade bild genom att göra ändringar med olika inställningar som färgläge.
    5. Spara din bild som vektor. Spara din bild som .SVG i Adobe Illustrator. Du har nu en SVG-vektorfil.

      Konvertera PDF till SVG online

       

      Vi hjälper dig gärna på vägen med att vektorisera din logotyp eller bild. Du skickar logotypen till oss i JPG, PNG eller PDF och vi konverterar logotypen till en EPS-vektorfil med hjälp av Adobe Illustrator. Vi använder pennverktyget och återskapar logotypen manuellt med rätt typsnitt. Sedan exporterar vi den nya vektorlogotypen i en EPS-fil så att du kan komma igång!

      Hur gör jag en vektorfil?

      Fördelar med att skapa vektorgrafik av Logovector:

      • Perfekt kvalitet (tillverkad av designers med 10+ års erfarenhet)
      • Vi vektoriserar bilder, foton, logotyper och ritningar
      • Snabb leverans inom 10 timmar
      • Alla nödvändiga filtyper: EPS, AI, SVG, PDF
      • Mycket enkelt att beställa via hemsidan
      • Små justeringar är möjliga
      • Engångsbetalning (mycket attraktivt pris)
        Beställ min vektorgrafik